FINTEL ENERGIJA AD

FINTEL ENERGIJA Novosti Fintel Energija: Nudimo 6,5 miliona akcija po ceni od 500 dinara i želimo da uključimo što više ljudi

Fintel Energija: Nudimo 6,5 miliona akcija po ceni od 500 dinara i želimo da uključimo što više ljudi

25.7.2018. Kompanija "Fintel Energija" započela je na Beogradskoj berzi realizaciju prve inicijalne javne ponude akcija (IPO). Ovo je prva takva finansijska operacija na Beogradskoj berzi posle čak 78 godina, a kompanija će ponuditi na prodaju šest i po miliona običnih akcija po ceni od 500 dinara po akciji.

Izvršni direktor kompanije "Fintel Energija" Ticiano Đovaneti naglasio je da u kupovinu akcija ove kompanije imaju mogućnost da se uključe profesionalni investitori, porodice i privatni investitori.

- Mi nudimo akcije i mogućnost da se investira u našu kompaniju. Pojedinačna akcija će koštati 500 dinara i naš model je da uključimo što veći broj ljudi. Nećemo prodavati udeo, već ćemo prikupljati kapital od potencijalnih investitora, da bismo dalje ulagali u Srbiju. Očekujemo da će vrednost prikupljenog kapitala iznositi 27 miliona evra koje ćemo investirati u naše projekte u Srbiji - rekao je Đovaneti i naglasio da je kompanija Fintel Energija do sada investirala 150 miliona evra u vetroparkove u Srbiji.

Pročitajte ceo člank na https://www.blic.rs/biznis/vesti/fintel-energija-nudimo-65-miliona-akcija-po-ceni-od-500-dinara-i-zelimo-da-ukljucimo/enmtykp

Kontakt

Adresa:

Masarikova 5, 21.sprat,
11000 Beograd

Tel: +381 (0)11 441 8531

Email: sanja.ristovic@fintel.bz

Kontaktirajte nas