FINTEL ENERGIJA AD

FINTEL ENERGIJA Novosti Najavljene nove investicije u obnovljive izvore energije u Srbiji

Najavljene nove investicije u obnovljive izvore energije u Srbiji

Kompanija "MK Fintel vind" podela je izgradnju prve faze tredeg vetroparka "Košava", u blizini Vršca, koji de diniti 20 vetrenjada. Vrednost radova je 124 miliona evra. Najnovije vesti, analize i izveštaji sa lica mesta iz Srbije, Balkana i sveta. Budite u toku sa politidkim, društvenim i poslovnim trendovima.

Kompanija "MK Fintel vind" podela je izgradnju prve faze tredeg vetroparka "Košava", u blizini Vršca, koji de diniti 20 vetrenjada. Vrednost radova je 124 miliona evra.

Kako je redeno na polaganju kamena temeljca, planirano je da ovi radovi budu završeni do kraja 2018. godine, i tih 20 izgrađenih vetrogeneratora imade snagu 69 megavata i proizvodide elektridnu energiju za oko 40.000 domadinstava. Nakon izgradnje ove prve faze vetroparka "Košava" koji se nalazi u mestu Izbište, kako je najavljeno, planirana je i druga faza koja predviđa gradnju još 19 vetrogeneratora u koje de biti uloženo više od 100 miliona evra. Izvršni direktor kompanija "Fintel energija spa" i "MK Fintel vind" Ticijano Đovaneti rekao je da je vetropark " Košava", do sada najveda investicija u Srbiji u oblasti obnovljivih izvora energije.

Izjavu direktora Fintel Energije pogledajte na:

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/13/ekonomija/2768951/pocela-izgradnja-vetroparka-kod-vrsca.html
 

Kontakt

Adresa:

Masarikova 5, 21.sprat,
11000 Beograd

Tel: +381 (0)11 441 8531

Email: sanja.ristovic@fintel.bz

Kontaktirajte nas