FINTEL ENERGIJA AD

PočetnaMisija i vizija

Misija i vizija

Naša misija je:

  • Da ostanemo vodeća kompanija za proizvodnju električne energije iz obnovljivih izvora u Srbiji, koja pruža najinovativnija rešenja za proizvodnju čiste energije.
  • Da izgradimo i pustimo u rad naše projekte na efikasan način I da održimo najviše standard kvaliteta, bezbednosti I ekološke održivosti.
  • Da podstičemo kulturu međusobnog poverenja, dobre saradnje i ostvarivanja dobrog učinka kako bismo ostvarili svoje poslovne ciljeve i bili odabrani poslodavac.
  • Da se I dalje pridržavamo najviših standarda korporativnog upravljanja i da budemo odgovoran pravni subjekt.
  • Da poslujemo etički I pošteno u svakom trenutku dok u isto vreme kontinuirano unapređujemo interese akcionara.

Fintel Energija je posvećena tome da predvodi promenu u postojećem energetskom portfoliju države tako što će obezbediti čistija i pametnija energerska rešenja I na taj način smanjiti emisije ugljendioksida u Srbiji.

Težeći ovom cilju, naša kompanija doprinosi dugoročnom održivom razvoju Srbije i stvaranju zdravijeg okruženja u budućnosti.

15.12.2015. - Nagrada “Iskorak godine”, koju dodeljuje Srpska asocijacija menadžera, za projekat izgradnje prvog vetroparka u Srbiji.
30.03.2016. - Nagrada za društvenu korisnost "Aurea" koju je dodelio poslovni portal E- kapija.
26.09.2017. - Nagrada za najuspešniji realizovani projekat u oblasti energetike u Jugoistočnoj Evropi, dodeljen na XI Međunarodnom forumu o čistim energetskim tehnologijama “Čista energija – šansa za sve”.
2018.  -  Nagrada Giuseppe M. Leonardi koju dodeljuje Komora italijansko-srpskih privrednika.
2019.  -  Nagrada Za hrabrost koju dodeljuje DDOR Osiguranje.

Kontakt

Adresa:

Masarikova 5, 21.sprat,
11000 Beograd

Tel: +381 (0)11 441 8531

Email: sanja.ristovic@fintel.bz

Kontaktirajte nas